Taloyhtiöpalvelut

Pohjois-Satakunnan Seutuverkon suosittu TV-palvelu ja PSSV Taloyhtiönetti -palvelu saatavilla taloyhtiöihin koko verkkomme alueella! 

TV-palvelut sisältävät vakiokanavien lisäksi mm. paikalliskanavat (PSSV1 ja PSSV2), Järviradion JRTV:n sekä Iskelmä TV Suomen kanavan. Maksukanavapaketit saatavissa ilman maksu-TV-korttia. Myös mobiilikäyttö (puhelin, tabletti jne.) mahdollista.

Turvallinen ja vakaa PSSV Taloyhtiönetti -palvelu tarjoaa symmetriset internet -yhteydet 100 Mbit/s - 2000 Mbit/s. Symmetrisyys tarkoittaa sitä, että nopeus on sama kumpaankin suuntaan, internetistä kotiin ja kodista internetiin. Tämä on yksi erinomainen omainaisuus joka erottaa meidät kilpailijoista. 

Lyhyesti sanottuna, palvelumme ovat edullisimmat, laadukkaimmat ja nopeimmat!

Suosituimmassa palvelumallissamme taloyhtiö maksaa vain edullisesta TV-palvelusta ja asukkailla on mahdollisuus hankkia nopeat ja edulliset internet -palvelut omalla sopimuksella PSSV:n kanssa. Näin taloyhtiö ei maksa turhaan hitaasta internet perusnopeudesta eikä kustannuksia tule niille jotka eivät internetiä käytä. Palvelumalli on tasapuolinen ja oikeudenmukainen.

Kaiken muun hyvän lisäksi PSSV on ainoa paikallinen operaattori. Käyttäessäsi palveluitamme tuet alueemme elinvoimaisuutta.

Lisätietoja PSSV Taloyhtiönetti -palvelusta alta löytyvästä hinnastosta.

PSSV Taloyhtiönetti -hinnasto

Palvelut saatavissa taloyhtiöissä, joissa on PSSV:n valokuituliittymä.

Lisätietoja Taloyhtiöpalveluista: 
puh. 040 724 1731
sposti: [email protected]

Puuttuuko taloyhtiöstänne vielä valokuituliittymä?
Pyydä tarjous:
puh. 0400 123002
sposti: [email protected]

© 2024  Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram