Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy

Palvelut

Toimiva verkkoyhteys on tulevaisuudessa palvelujen mahdollistaja. Digitalisaation myötä palvelut siirtyvät yhä enemmän verkkoon. Jo nyt lääkäripalveluja tuotetaan etänä mobiililaitteiden kautta. Tee päätös ja satsaa tulevaisuuteen – valokuitu takaa toimivan yhteyden vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tee sopimus palveluntarjoajan kanssa haluamistasi palveluista sekä tarvittavista aktiivilaitteista, jolloin liittymä palveluineen on käytössäsi mahdollisimman pian verkon valmistumisen jälkeen. Internetyhteys vaatii toimiakseen tietokoneen ja lisäksi liittymätyypistä riippuen tiettyjä verkkolaitteita, joista saat lisätietoja palveluntarjoajaltasi. Älä aloita käyttöönottoa, ennen kuin olet saanut vahvistuksen liittymän kytkennästä.

Valokuitupalveluja tarjoavat Pohjois-Satakunnan Seutuverkko, Ikaalisten-Parkanon  Puhelin ja Telia..

PSSV: 040 724 1731 (SunNetti -palvelu)

Ikaalisten-Parkanon Puhelin: 03 450 51 (Satapirkan puhelin)

Telia: 0200 27007

Palvelutarjoaja on yhteydessä asiakkaisiin palvelutarjonnan ja hinnoittelun osalta. Kun sopimus palveluista on tehty, on liittymä palveluineen valmis käytettäväksi.

Seutuverkolle tulee palveluntarjoajalta automaattisesti tieto palvelun käyttöönotosta. Palveluntarjoaja aloittaa oman palvelunsa laskuttamisen ja Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy laskuttaa lisäksi, voimassa olevan hinnastonsa mukaisesti, valokaapeliliittymästä kuukausimaksua. Liittymän kuukausimaksu on 24,80 € / kk ( sis alv. ) ja se laskutetaan pääsääntöisesti 3 kk:n jaksoissa. PSSV:n SunNetti -palvelun osalta ei laskuteta erikseen ko. kuukaisimaksuja, vaan ne sisältyvät hinnaston mukaiseen kk-hintaan.

Ikaalisten-Parkanon Puhelin OY:n hinnasto (Satapirkan Puhelin)

Telian hinnasto

Pohjois-Satakunnan Seutuverkon Internet-palveluhinnasto (SunNetti)

Pohjois-Satakunnan Seutuverkon Internet-palveluhinnasto talöyhtiöille (SunNetti)

Pohjois-Satakunnan Seutuverkon liittymähinnasto

Pohjois-Satakunnan Seutuverkon hinnasto operaattoreille

PSSV Yleiset sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille

PSSV Yleiset sopimusehdot yrityksille