Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy

Tervetuloa mukaan!

Mikäli olet kiinnostunut valokuituliittymän ottamisesta, jätä meille asiaa koskeva viesti yhteydenottolomakkeella. Voit olla myös suoraan Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:n henkilökuntaan

Liittymien on mahdollista myös nyt rakentamiskauden jälkeen, sillä maahan on kaivettu liittymävaraus kaikille kiinteille asunnoille. Kysy lisää.  

Liittymäsopimus

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy (PSSV) tekee tilaajan kanssa kirjallisen sopimuksen valokuituliittymästä. Liittymäsopimusten mukaan tehdään suunnitelma, jossa määritellään valokuitukaapelin reitti tilaajan tontille, kuitukaapelin läpivientireikä kiinteistössä sekä muut maakaapeliasennukseen vaikuttavat asiat.

PSSV hakee vaadittavat luvat tiehallinnolta ja tarvittaessa suostumukset maanomistajilta ja/tai yksityisteiden hoitokunnilta. 

Liittyminen

Kiinteistöyhtiöt, joissa on valmius valokuidulle

Hinnat

Liittymähinnoittelu rakentamiskauden jälkeen tarkistetaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää [email protected] tai 044 577 2277.

Palvelutuotteiden hinnaston löydät tästä. Sopimusehdot löydät tästä

Toimittajan ja tilaajan vastuu

Liittymismaksu sisältää kuitukaapelin tuonnin tontille, josta se voidaan jatkaa tilaajan luvalla ja ohjeistuksella tontin läpi kiinteistön ulkoseinälle. Tilaajan tulee teettää seinään reikä siihen kohtaan, josta kuitukaapeli halutaan viedä kiinteistöön sisälle. Myös seutuverkon asentajat voivat tehdä läpivientireiän eri maksusta, mikäli tilaajalla itsellään ei ole siihen mahdollisuutta. 

Kiinteistön sisällä liittymismaksuun kuuluu valokuitukaapelin hitsaus/päättäminen pieneen jakokaappiin, josta se kytketään edelleen valitsemasi internet-palveluntarjoajan toimittamaan aktiivilaitteeseen. Aktiivilaite ei kuulu liittymismaksun hintaan. Sen voi ostaa tai vuokrata operaattorilta. Aktiivilaite maksaa noin 170 euroa.

Kaapeloinnit huoneistoissa tai sen vaatimat mahdolliset muutokset (esim. taloyhtiöt) eivät myöskään sisälly liittymistarjouksen hintaan.