Etsi sivustolta

Generic selectors
Vain tarkka haku
Etsi otsikoista
Etsi sisällöstä
Post Type Selectors
Suosittuja hakusanoja:
yhteystiedot,hinnasto
Kaapelinäyttö
Liittymänopeus
FAQ

Kaapelinäyttö

Kaapeleitamme sijaitsee maassa aina siellä, missä valokuituammekin on. Kaapelinäytön avulla pystymme osoittamaan ja merkitsemään työmaallasi sijaitsevat tietoliikennekaapelit. Näytön voi tilata kuka tahansa aina tarvittaessa, myös oman pihan kaivuuhommien koittaessa. Näin pystytään minimoimaan merkittävästi tärkeiden kaapeleiden vaurioitumisen riskiä.

Kaapelinäyttö tilattava 3 työpäivää aikaisemmin
Kaapelinäyttö on hyvä tilata etukäteen jo silloin, kun kaivuutöiden tarve alueella ilmenee, kuitenkin vähintään kolme työpäivää ennen töiden aloitusta. Hyvissä ajoin tilatulla näytöllä varmistat, että kaapelit ovat näytettynä tai merkittynä juuri silloin kun tarve on. Kun kaapelinäyttö on tilattu vähintään kolme työpäivää aikaisemmin, on se maksutonta.
Kaapelinäyttöä tilatessa on hyvä liittää mukaan mahdollisimman tarkka tieto sijainnista. Tämä voi olla esimerkiksi kuva kartasta, johon on merkattu kaivuualue. Näin voimme varmistaa jo heti kättelyssä, onko tällä kyseisellä alueella meidän kaapeleitamme.
Mikäli alueella on meidän kaapeleitamme, voimme osoittaa niille reitin joko kartalla, tai tulemalla näyttämään kaapelit paikan päälle kaapelitutkalla.
FAQ

Liittymänopeus

Kuituliittymässä jokaisella asiakkaalla on oma yhteys, omakotitaloissa usein asuntoon asti. Kuidun kapasiteetti on kaapelin osalta lähes rajaton, joten päinvastoin kuin mobiilissa, naapureiden nettiaktiivisuus ei vaikuta yhteyteen. Kysynnän kasvaessa saadaan käyttöön lisää nopeutta päätelaitteita päivittämällä.

Valokuituyhteys pohjautuu myös runkoverkossa jaettuun kapasiteettiin, mutta jaettavaa on valtavasti verrattuna mobiiliin, ja kapasiteettia voidaan helposti nostaa. Verkossamme on automaattinen palvelutason seuranta, johon voimme reagoida, jos jossain kapasiteetti täyttyisi. Näin ei ole vielä käynyt, sillä mitoitamme verkkomme etukäteen kasvua silmällä pitäen.


© 2024  Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram